Om NETTGRAV.NO

Nettgrav.no er graven på nett. Her inne kan familie, venner og kolleger finne graver i Norge. Ambisjonen vår er at graven er et varmt, tilgjengelig og kjærlig sted.

respect

FINN EN GRAV I NORGE

Finn en grav i Norge ved å søke på navn. I dag kan du finne gravene fra 2 kommuner. Vi jobber løpende med å utvide slik at flere graver skal bli tilgjengelig.

Avstand, eller annen årsak, trenger ikke lenger å være til hinder for nærhet til gravstedet.

respect

MERKEDAGER

Nettgrav.no tilbyr familie og venner levering av blomster til graven. Du kan bestille gravlys, gravlykter og blomster til merkedager. Når produktet ditt er levert gravstedet fotograferes graven og bildet lastes opp til din konto.

respect

BLOMSTERDEKORATØRER

Nettgrav.no samarbeider med utdannede blomsterdekoratører med genuint interesse for blomsterfaget. Det sikrer deg høy kvalitet på produktene som sendes til graven.

Alle kranser, buketter og kreasjoner er av høy kvalitet og er 100% nedbrytbar.

respect

FAMILIEN

Inne på graven kan familien ivareta monumentet og historien om avdøde. Følg gjerne med på bloggen vår blogg for å lese om oppdateringene som legges til graven i tiden fremover.

calendar

Blomster & Lys Merkedagskalender

Oversikt over offentlige og private merkedager


For å kunne forhåndsbestille blomster til viktige merkedager, kommer vi med vår egen merkedagskalender. Kalenderen har forhåndsmarkert Norges høytidsdager, og du kan legge til dine egne merkedager. Produktene du bestiller til graven er tilpasset merkedagen eller årstiden de faller på.


- Blir tilgjengelig for alle brukere -